Ve čtvrtek dne 4.10. jsme jako reálná firma HollyFood vyrazili na exkurzi do hotelu International Praha za účelem zjištění, jak v hotelu fungují tržby z občerstvení, podávání a servírování jídla.

Při vstupu nám byl přidělen místní šéfkuchař, který nás hotelem provedl. Ukázal nám reprezentativní sály, přípravu snídaně, teplou a studenou kuchyň a společenskou jídelnu. Dále nám řekl a ukázal něco málo o hygieně, skladování veškerého zboží a uchovávání jídla.

Na závěr nám bylo umožněno prohlédnout si Prahu ze čtrnáctého patra budovy, což je nejvyšší zdejší bod výhledu.

Po ukončení akce jsme dostali rozchod, abychom si prohlédli místní obchody s občerstvením k načerpání dalších zkušeností. Výlet hodnotíme jako velice užitečný a úspěšný k chodu naší firmy.

 

Vojtěch Pakandl a Lucie Lužná, 3.B