Zdravím Vás všechny,

i letos jsme pro Vás připravili Online burzu učebnic. Od 5. 9.  poběží neomezeně během školního roku. Přihlašovací formulář i tabulka budou pro Vás pořád přístupné.

Pro ty, kdo nevědí co ta burza je a jak funguje, Vám v krátkosti tento projekt představíme. Pomocí formuláře, který se nachází pod tímto odkazem, může jakýkoliv student i absolvent přihlásit své učebnice do burzy. Vyplněním formuláře se učebnice zaznamenají do tabulky učebnic k prodeji, kterou najdete zde. Společně s tím ještě sdílíme složku s fotkami učebnic. V této tabulce si pak mohou další studenti vybírat učebnice, které by si chtěli koupit. Samotný prodej probíhá pouze mezi prodávajícím a zájemcem, jde to mimo parlament. My tu jsme pro Vás pro zodpovězení vašich dotazů.

Toto je pouze krátký popis, ale pokud si stále nejste jistý přihlášením či koupením učebnic, můžete se podívat do naší příručky online burzy, kde najdete vše potřebné. Vaše dotazy můžete napsat na email 23pelznic@dgkralupy.eu.

Budeme moc rádi, když využijete tento prostor pro nákup i prodej učebnic. Najdete zde pěkné knížky a častokrát za velmi dobrou cenu.

Mějte se hezky a obchodu zdar.

Za Studentský parlament

Martin Elznic